Studies on formation and degradation of aspergillic acid by microorganisms 微生物によるアスペルギリン酸の生成および分解に関する研究
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著者
書誌事項
- タイトル
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Studies on formation and degradation of aspergillic acid by microorganisms
- タイトル別名
-
微生物によるアスペルギリン酸の生成および分解に関する研究
- 著者名
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西村, 篤夫
- 著者別名
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ニシムラ, アツオ
- 学位授与大学
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京都大学
- 取得学位
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農学博士
- 学位授与番号
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乙第7505号
- 学位授与年月日
-
1991-03-23
注記・抄録
博士論文
目次
- 論 文 目 録 / (0001.jp2)
- CONTENTS / (0006.jp2)
- INTRODUCTION / p1 (0007.jp2)
- CHAPTER I Formation of Aspergillic Acid by Aspergillus oryzae A 21 / p6 (0010.jp2)
- Section1.Inhibitory effect of glucose on formation of aspergillic acid / p6 (0010.jp2)
- Section2.Effect of amino acid on formation of aspergillic acid / p22 (0018.jp2)
- Section3.Stimulatory effect of acetate and propionate on aspergillic acid formation by Aspergillus oryzae A 21 / p32 (0023.jp2)
- Section4.Isolation and identification of a new analogue of aspergillic acid derived from valine and isoleucine / p45 (0029.jp2)
- CHAPTER II Degradation of Aspergillic Acid by Trichoderma koningii M 102 / p50 (0032.jp2)
- Section1.Degradation of aspergillic acid by Trichoderma koningii M 102 / p50 (0032.jp2)
- Section2.Identification of the degradation products of aspergillic acid by Trichoderma koningii M 102 / p64 (0039.jp2)
- Section3.Enzymatic degradation of aspergillic acid by Trichoderma koningii M 102 / p76 (0045.jp2)
- CONCLUSION / p83 (0048.jp2)
- ACKNOWLEDGMENTS / p87 (0050.jp2)
- LIST OF PUBLICATIONS / p88 (0051.jp2)