Starch hydrolyzing lactic acid bacteria involved in traditional fermented foods 伝統発酵食品に関与するデンプン分解性乳酸菌に関する研究

この論文をさがす

著者

    • Olympia, Minerva Sd オリンピア, ミネルヴァ

書誌事項

タイトル

Starch hydrolyzing lactic acid bacteria involved in traditional fermented foods

タイトル別名

伝統発酵食品に関与するデンプン分解性乳酸菌に関する研究

著者名

Olympia, Minerva Sd

著者別名

オリンピア, ミネルヴァ

学位授与大学

大阪大学

取得学位

博士 (工学)

学位授与番号

乙第7097号

学位授与年月日

1997-01-27

注記・抄録

博士論文

14401乙第07097号

博士(工学)

大阪大学

1997-01-27

12799

目次

  1. CONTENTS / p1 (0004.jp2)
  2. INTRODUCTION / p1 (0005.jp2)
  3. CHAPTER1 Biochemical and Microbiological Changes in Fermented Rice Fish Mixtures,Burong Isda / p8 (0009.jp2)
  4. 1.1 Introduction / p8 (0009.jp2)
  5. 1.2 Materials and Methods / p9 (0009.jp2)
  6. 1.3 Results and Discussion / p12 (0011.jp2)
  7. 1.4 Conclusion / p21 (0015.jp2)
  8. CHAPTER2 Characterization of the Starch Hydrolyzing Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Rice Fish Mixtures / p22 (0016.jp2)
  9. 2.1 Introduction / p22 (0016.jp2)
  10. 2.2 Materials and Methods / p23 (0016.jp2)
  11. 2.3 Results and Discussion / p27 (0018.jp2)
  12. 2.4 Conclusion / p33 (0021.jp2)
  13. CHAPTER3 Purification and Characterization of a Starch Hydrolyzing Enzyme Secreted by Lactobacillus plantarum strain L137 / p35 (0022.jp2)
  14. 3.1 Introduction / p35 (0022.jp2)
  15. 3.2 Materials and Methods / p36 (0023.jp2)
  16. 3.3 Results and Discussion / p39 (0024.jp2)
  17. 3.4 Conclusion / p48 (0029.jp2)
  18. CHAPTER4 Plasmid profile and Curing of Plasmids in L.plantarum strains isolated from fermented rice fish mixtures / p49 (0029.jp2)
  19. 4.1 Introduction / p49 (0029.jp2)
  20. 4.2 Materials and Methods / p50 (0030.jp2)
  21. 4.3 Results and Discussion / p51 (0030.jp2)
  22. 4.4 Conclusion / p55 (0032.jp2)
  23. SUMMARY / p57 (0033.jp2)
  24. FUTURE ASPECT / p60 (0035.jp2)
  25. REFERENCES / p63 (0036.jp2)
  26. RELATED PUBLICATIONS / p70 (0040.jp2)
  27. ACKNOWLEDGMENTS / p71 (0040.jp2)
0アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000150069
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000001060923
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000314383
  • データ提供元
    • 機関リポジトリ
    • NDL-OPAC
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ