Enzymatic and chemical studies on alcoholic aroma formation in oolong tea

この論文をさがす

著者

    • 郭, 雯飛 カク, ブンヒ

書誌事項

タイトル

Enzymatic and chemical studies on alcoholic aroma formation in oolong tea

著者名

郭, 雯飛

著者別名

カク, ブンヒ

学位授与大学

岐阜大学

取得学位

博士 (農学)

学位授与番号

甲第40号

学位授与年月日

1995-03-14

注記・抄録

博士論文

博士論文 (Doctoral dissertation)

目次

  1. 論文目録 / (0001.jp2)
  2. CONTENTS / (0005.jp2)
  3. Chapter I Introduction / p1 (0009.jp2)
  4. Chapter II Isolation and Structure Determination of Alcoholic Aroma Precursors from Oolong Tea Leaves / p11 (0014.jp2)
  5. II.1.Introduction / p12 (0015.jp2)
  6. II.2.Materials and Methods / p14 (0016.jp2)
  7. II.3.Results and discussion / p32 (0025.jp2)
  8. Chapter III Purification of Enzymes Concerned with the Alcoholic Aroma Formation in Oolong Tea / p54 (0036.jp2)
  9. III.1.Introduction / p55 (0036.jp2)
  10. III.2.Materials and methods / p57 (0037.jp2)
  11. III.3.Results and discussion / p70 (0044.jp2)
  12. Chapter IV Conclusion / p93 (0055.jp2)
  13. IV.4.1 Alcoholic aroma precursors in oolong tea leaves / p94 (0056.jp2)
  14. IV.4.2 Enzymes concerned with formation of alcoholic aroma in tea leaves / p94 (0056.jp2)
  15. IV.4.3 Alcoholic aroma formation mechanism in tea leaves / p95 (0056.jp2)
  16. Summary / p97 (0057.jp2)
  17. Acknowledgments / p100 (0059.jp2)
  18. References / p102 (0060.jp2)
4アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000154625
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000001093601
  • DOI(NDL)
  • 本文言語コード
    • eng
  • NDL書誌ID
    • 000000318939
  • データ提供元
    • 機関リポジトリ
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ