Studies on inhibitory mechanisms of allyl isothiocyanate on browning and ethylene production of shredded cabbage

この論文をさがす

著者

    • 永田, 雅靖 ナガタ, マサヤス

書誌事項

タイトル

Studies on inhibitory mechanisms of allyl isothiocyanate on browning and ethylene production of shredded cabbage

著者名

永田, 雅靖

著者別名

ナガタ, マサヤス

学位授与大学

岐阜大学

取得学位

博士 (農学)

学位授与番号

乙第2号

学位授与年月日

1995-09-14

注記・抄録

博士論文

目次

  1. 論文目録 / (0001.jp2)
  2. CONTENTS / (0005.jp2)
  3. INTRODUCTION / p1 (0007.jp2)
  4. MATERIALS AND METHODS / p12 (0018.jp2)
  5. RESULTS / p23 (0029.jp2)
  6. DISCUSSION / p45 (0051.jp2)
  7. CONCLUSION / p59 (0065.jp2)
  8. ACKNOWLEDGMENTS / p63 (0069.jp2)
  9. REFERENCES / p64 (0070.jp2)
5アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000154908
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000001093853
  • DOI(NDL)
  • 本文言語コード
    • eng
  • NDL書誌ID
    • 000000319222
  • データ提供元
    • 機関リポジトリ
    • NDL-OPAC
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ