キシメジ科の栽培キノコ類の食品栄養学的研究 Food nutritional studies of the cultivated mushrooms of tricholomataceae

Search this Article

Author

    • 今井, 具子 イマイ, トモコ

Bibliographic Information

Title

キシメジ科の栽培キノコ類の食品栄養学的研究

Other Title

Food nutritional studies of the cultivated mushrooms of tricholomataceae

Author

今井, 具子

Author(Another name)

イマイ, トモコ

University

女子栄養大学

Types of degree

博士 (栄養学)

Grant ID

甲第11号

Degree year

1999-03-16

Note and Description

博士論文

Table of Contents

  1. 目次 / p1 (0008.jp2)
  2. SUMMARY / p1 (0003.jp2)
  3. 第一章 諸言 / p1 (0014.jp2)
  4. 第二章 一般成分 / p5 (0018.jp2)
  5. 第一項 実験方法 / p6 (0019.jp2)
  6. 第二項 結果 / p11 (0024.jp2)
  7. 第三項 考察 / p14 (0027.jp2)
  8. 第四項 要約 / p18 (0031.jp2)
  9. 第三章 高分子炭水化物、脂肪酸量、エルゴステロール / p21 (0034.jp2)
  10. 第一項 実験方法 / p22 (0035.jp2)
  11. 第二項 結果 / p25 (0038.jp2)
  12. 第三項 考察 / p26 (0039.jp2)
  13. 第四項 要約 / p28 (0041.jp2)
  14. 第四章 嗜好成分 / p30 (0043.jp2)
  15. I.呈味に関する成分 / p31 (0044.jp2)
  16. II.香りに関する成分 / p53 (0066.jp2)
  17. 第五章 日光照射とビタミンD₂量 / p67 (0080.jp2)
  18. 第一項 実験方法 / p68 (0081.jp2)
  19. 第二項 結果 / p70 (0083.jp2)
  20. 第三項 考察 / p72 (0085.jp2)
  21. 第四項 要約 / p74 (0087.jp2)
  22. 第六章 貯蔵実験 / p76 (0089.jp2)
  23. 第一項 実験方法 / p77 (0090.jp2)
  24. 第二項 結果 / p80 (0093.jp2)
  25. 第三項 考察 / p85 (0098.jp2)
  26. 第四項 要約 / p88 (0101.jp2)
  27. 第七章 総括 / p90 (0103.jp2)
  28. 謝辞 / p101 (0114.jp2)
  29. 参考文献 / p103 (0116.jp2)
  30. 図および表 / p112 (0125.jp2)
5access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000170069
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000170342
  • DOI(NDL)
  • NDLBibID
    • 000000334383
  • Source
    • NDL ONLINE
    • NDL Digital Collections
Page Top