Effects of conditions for encapsulation of polyunsaturated fatty acids with polysaccharides on oxidative stability 多糖類による包括粉末化条件が高度不飽和脂肪酸の酸化安定性に及ぼす影響
この論文にアクセスする
この論文をさがす
著者
書誌事項
- タイトル
-
Effects of conditions for encapsulation of polyunsaturated fatty acids with polysaccharides on oxidative stability
- タイトル別名
-
多糖類による包括粉末化条件が高度不飽和脂肪酸の酸化安定性に及ぼす影響
- 著者名
-
峰本, 康正
- 著者別名
-
ミネモト, ヤスマサ
- 学位授与大学
-
京都大学
- 取得学位
-
博士 (農学)
- 学位授与番号
-
甲第7891号
- 学位授与年月日
-
1999-03-23
注記・抄録
博士論文
目次
- 論文目録 / (0001.jp2)
- Contents / (0004.jp2)
- General Introduction / p1 (0005.jp2)
- Chapter 1 / p4 (0007.jp2)
- Comparison of Oxidation of Methyl Linoleate Encapsulated with Gum Arabic by Hot-Air-Drying and Freeze-Drying / p4 (0007.jp2)
- Chapter 2 / p17 (0013.jp2)
- Autoxidation and Extraction of Linoleic Acid Encapsulated with Saccharide at Different Weight Ratios / p17 (0013.jp2)
- 2-1:Autoxidation of Linoleic Acid Encapsulated / p17 (0013.jp2)
- 2-2:Solvent-Extraction Processes of Linoleic Acid Encapsulated / p26 (0018.jp2)
- Chapter 3 / p34 (0022.jp2)
- Autoxidation Kinetics for Polyunsaturated Acylglycerols / p34 (0022.jp2)
- References / p44 (0027.jp2)
- Summary / p49 (0029.jp2)
- Acknowledgement / p51 (0030.jp2)
- List of Publications / p52 (0031.jp2)