Influence of food consistency and dental extractions on the rat mandibular condyle : a morphological, histological and immunohistochemical study 食性と抜歯がラット下顎頭に与える影響 : 形態学的、組織学的、免疫組織科学的研究

この論文をさがす

著者

    • 遠藤, 泰昭 エンドウ, ヤスユキ

書誌事項

タイトル

Influence of food consistency and dental extractions on the rat mandibular condyle : a morphological, histological and immunohistochemical study

タイトル別名

食性と抜歯がラット下顎頭に与える影響 : 形態学的、組織学的、免疫組織科学的研究

著者名

遠藤, 泰昭

著者別名

エンドウ, ヤスユキ

学位授与大学

名古屋大学

取得学位

博士(医学)

学位授与番号

乙第5555号

学位授与年月日

1999-03-10

注記・抄録

博士論文

0アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000173133
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000173409
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000337447
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ