Purification and characteristics of novel antibacterial substance from lactic acid bacteria 乳酸菌によって生産される新規抗菌性物質の精製とその特性
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著者
書誌事項
- タイトル
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Purification and characteristics of novel antibacterial substance from lactic acid bacteria
- タイトル別名
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乳酸菌によって生産される新規抗菌性物質の精製とその特性
- 著者名
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睦, 宗洙
- 著者別名
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モク, ジョンス
- 学位授与大学
-
岡山大学
- 取得学位
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博士(学術)
- 学位授与番号
-
甲第1911号
- 学位授与年月日
-
1999-03-25
注記・抄録
博士論文
目次
- Contents / p1 (0003.jp2)
- Section I.Introduction / p3 (0005.jp2)
- Section II.Optimum production conditions and properties of the antimicrobial from lactic acid bacteria / p12 (0014.jp2)
- Introduction / p13 (0015.jp2)
- Materials and methods / p15 (0017.jp2)
- Results / p20 (0022.jp2)
- Discussion / p32 (0034.jp2)
- Abstract / p36 (0038.jp2)
- Section Ⅲ. Purification and chemical characteristics of antibacterial substance from Lactobacillus amylovorus IMC-1 / p38 (0040.jp2)
- Introduction / p39 (0041.jp2)
- Materials and methods / p40 (0042.jp2)
- Results / p44 (0046.jp2)
- Discussion / p52 (0054.jp2)
- Abstract / p53 (0055.jp2)
- Section IV.Antibacterial action of amylocin IMC-1 from Lactobacillus amylovorus IMC-1 / p54 (0056.jp2)
- Introduction / p55 (0057.jp2)
- Materials and methods / p57 (0059.jp2)
- Results / p62 (0064.jp2)
- Discussion / p73 (0075.jp2)
- Abstract / p76 (0078.jp2)
- Section V.Summary / p78 (0080.jp2)
- Section VI.Acknowledgments / p87 (0089.jp2)
- Section VII.References / p89 (0091.jp2)