Studies on yeasts incorporating the exogenous eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids from scrap fish oil 魚さい魚油からエイコサペンタエン酸やドコサヘキサエン酸を取り込む酵母についての研究

この論文をさがす

著者

    • 郭, 旭 カク, キョク

書誌事項

タイトル

Studies on yeasts incorporating the exogenous eicosapentaenoic and docosahexaenoic acids from scrap fish oil

タイトル別名

魚さい魚油からエイコサペンタエン酸やドコサヘキサエン酸を取り込む酵母についての研究

著者名

郭, 旭

著者別名

カク, キョク

学位授与大学

広島大学

取得学位

博士 (農学)

学位授与番号

甲第2061号

学位授与年月日

1999-03-25

注記・抄録

博士論文

目次

  1. CONTENTS / (0003.jp2)
  2. ABBREVIATIONS / p1 (0006.jp2)
  3. SUMMARY / p2 (0007.jp2)
  4. INTRODUCTION / p5 (0010.jp2)
  5. CHAPTER1 Screening for Yeast Incorporating the Exogenous Eicosapentaenoic and Docosahexaenoic Acids from Scrap Fish Oil / p7 (0012.jp2)
  6. I.Introduction / p7 (0012.jp2)
  7. II.Materials and Methods / p8 (0013.jp2)
  8. III.Results / p14 (0019.jp2)
  9. IV.Discussion / p24 (0029.jp2)
  10. V.conclusion / p26 (0031.jp2)
  11. CHAPTER2 Taxonomical studies on FO726A Selected as an Eicosapentaenoic and Docosahexaenoic Acids-Incorporating Yeast / p27 (0032.jp2)
  12. I.Introduction / p27 (0032.jp2)
  13. II.Materials and Methods / p28 (0033.jp2)
  14. III.Results and Discussion / p42 (0047.jp2)
  15. IV.Conclusion / p48 (0053.jp2)
  16. CHAPTER3 Cultivation Conditions and Cellular Lipids of Candida guilliermondii FO726A / p49 (0054.jp2)
  17. I.Introduction / p49 (0054.jp2)
  18. II.Materials and Methods / p50 (0055.jp2)
  19. III.Results / p54 (0059.jp2)
  20. IV.Discussion / p68 (0073.jp2)
  21. V.Conclusion / p71 (0076.jp2)
  22. REFERENCES / p72 (0077.jp2)
  23. ACKNOWLEDGMENTS / p85 (0090.jp2)
1アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000185272
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000185554
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000349586
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ