食事中のビタミンB[6]に及ぼす調理の影響 Studies on vitamin B[6] contents affected by cooking in diet

Search this Article

Author

    • 柴田, 圭子 シバタ, ケイコ

Bibliographic Information

Title

食事中のビタミンB[6]に及ぼす調理の影響

Other Title

Studies on vitamin B[6] contents affected by cooking in diet

Author

柴田, 圭子

Author(Another name)

シバタ, ケイコ

University

女子栄養大学

Types of degree

博士 (保健学)

Grant ID

保博甲第2号

Degree year

2000-03-16

Note and Description

博士論文

Table of Contents

  1. 目次 / p1 (0003.jp2)
  2. I 緒言 / p1 (0009.jp2)
  3. II 方法 / p3 (0011.jp2)
  4. 1.陰膳法によるB₆摂取量と栄養状態の検討 / p3 (0011.jp2)
  5. 2.調理による食品中のB₆含量の変動 / p9 (0017.jp2)
  6. 3.日常の食事1日分におけるB₆の保持率の測定 / p14 (0022.jp2)
  7. III 結果 / p14 (0022.jp2)
  8. 1.日常のB₆摂取状態と栄養状態の関係 / p14 (0022.jp2)
  9. 2.調理による食品中のB₆含量の変動 / p22 (0030.jp2)
  10. 3.日常の食事中のB₆の保持率 / p30 (0038.jp2)
  11. IV 考察 / p30 (0038.jp2)
  12. V 結論 / p38 (0046.jp2)
  13. VI 謝辞 / p40 (0048.jp2)
  14. VII 文献 / p41 (0049.jp2)
  15. Abstract / p1 (0007.jp2)
3access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000187238
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000187521
  • DOI(NDL)
  • Text Lang
    • jpn
  • NDLBibID
    • 000000351552
  • Source
    • Institutional Repository
    • NDL ONLINE
    • NDL Digital Collections
Page Top