Studies on the cellular localization and thermostability of ovalbumin produced in escherichia coli 大腸菌で生産されたオボアルブミンの細胞内局在と熱安定性に関する研究
この論文にアクセスする
この論文をさがす
著者
書誌事項
- タイトル
-
Studies on the cellular localization and thermostability of ovalbumin produced in escherichia coli
- タイトル別名
-
大腸菌で生産されたオボアルブミンの細胞内局在と熱安定性に関する研究
- 著者名
-
有井, 康博
- 著者別名
-
アリイ, ヤスヒロ
- 学位授与大学
-
京都大学
- 取得学位
-
博士 (農学)
- 学位授与番号
-
甲第8427号
- 学位授与年月日
-
2000-03-23
注記・抄録
博士論文
目次
- 論文目録 / (0001.jp2)
- CONTENTS / p1 (0004.jp2)
- INTRODUCTION / p1 (0005.jp2)
- CHAPTER1.Cellular localization of recombinant ovalbumin in Escherichia coli / p4 (0007.jp2)
- CHAPTER2.Structural properties of recombinant ovalbumin and its thermostabilization by alkaline treatment / p16 (0013.jp2)
- CHAPTER3.Analysis of thermostabilization accompanying cleavage at P1-P1' position in an ovalbumin variant,R339T / p36 (0023.jp2)
- SUMMARY / p54 (0032.jp2)
- ACKNOWLEDGEMENT / p56 (0033.jp2)
- REFERENCES / p57 (0033.jp2)
- LIST OF PUBLICATIONS / p61 (0035.jp2)