Studies on the cellular localization and thermostability of ovalbumin produced in escherichia coli 大腸菌で生産されたオボアルブミンの細胞内局在と熱安定性に関する研究

この論文をさがす

著者

    • 有井, 康博 アリイ, ヤスヒロ

書誌事項

タイトル

Studies on the cellular localization and thermostability of ovalbumin produced in escherichia coli

タイトル別名

大腸菌で生産されたオボアルブミンの細胞内局在と熱安定性に関する研究

著者名

有井, 康博

著者別名

アリイ, ヤスヒロ

学位授与大学

京都大学

取得学位

博士 (農学)

学位授与番号

甲第8427号

学位授与年月日

2000-03-23

注記・抄録

博士論文

目次

  1. 論文目録 / (0001.jp2)
  2. CONTENTS / p1 (0004.jp2)
  3. INTRODUCTION / p1 (0005.jp2)
  4. CHAPTER1.Cellular localization of recombinant ovalbumin in Escherichia coli / p4 (0007.jp2)
  5. CHAPTER2.Structural properties of recombinant ovalbumin and its thermostabilization by alkaline treatment / p16 (0013.jp2)
  6. CHAPTER3.Analysis of thermostabilization accompanying cleavage at P1-P1' position in an ovalbumin variant,R339T / p36 (0023.jp2)
  7. SUMMARY / p54 (0032.jp2)
  8. ACKNOWLEDGEMENT / p56 (0033.jp2)
  9. REFERENCES / p57 (0033.jp2)
  10. LIST OF PUBLICATIONS / p61 (0035.jp2)
7アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000188258
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000188541
  • DOI(NDL)
  • 本文言語コード
    • eng
  • NDL書誌ID
    • 000000352572
  • データ提供元
    • 機関リポジトリ
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ