Studies on the high-level production of various food-related materials in the food yeast Candida utilis 酵母Candida utilisを宿主とした種々の有用食品関連物質の高生産に関する研究

この論文をさがす

著者

    • 三浦, 裕 ミウラ, ユタカ

書誌事項

タイトル

Studies on the high-level production of various food-related materials in the food yeast Candida utilis

タイトル別名

酵母Candida utilisを宿主とした種々の有用食品関連物質の高生産に関する研究

著者名

三浦, 裕

著者別名

ミウラ, ユタカ

学位授与大学

京都大学

取得学位

博士 (農学)

学位授与番号

乙第10412号

学位授与年月日

2000-03-23

注記・抄録

博士論文

目次

  1. 論文目録 / (0001.jp2)
  2. Contents / (0004.jp2)
  3. Introduction / p1 (0005.jp2)
  4. Chapter I High-level expression of a sweet protein,monellin,in the food yeast Candida utilis / p3 (0006.jp2)
  5. Chapter II High level production with high-cell density culture of thermostable α-amylase from Sulfolobus solfataricus in the food yeast Candida utilis / p22 (0016.jp2)
  6. Chapter III High level production of carotenoids,lycopene,β-carotene and astaxanthin,in the food yeast Candida utilis / p40 (0025.jp2)
  7. Acknowledgements / p68 (0039.jp2)
  8. List of publications / p69 (0039.jp2)
  9. References / p71 (0040.jp2)
0アクセス

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000188405
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000188688
  • DOI(NDL)
  • NDL書誌ID
    • 000000352719
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
    • NDLデジタルコレクション
ページトップへ