A buckwheat protein product suppresses gallstone formation and plasma cholesterol more strongly than soy protein isolate in hamsters 蕎麦蛋白質抽出物はハムスターにおいて,大豆蛋白質よりも強くコレステロールの抑制と胆石形成抑制を示す
この論文をさがす
著者
書誌事項
- タイトル
-
A buckwheat protein product suppresses gallstone formation and plasma cholesterol more strongly than soy protein isolate in hamsters
- タイトル別名
-
蕎麦蛋白質抽出物はハムスターにおいて,大豆蛋白質よりも強くコレステロールの抑制と胆石形成抑制を示す
- 著者名
-
友竹, 浩之
- 著者別名
-
トモタケ, ヒロユキ
- 学位授与大学
-
徳島大学
- 取得学位
-
博士 (栄養学)
- 学位授与番号
-
乙第1832号
- 学位授与年月日
-
2002-11-14
注記・抄録
博士論文