Role of intramuscular connective tissue on meat tenderness and tenderization of meat by pressure-heat treatment 筋肉内結合組織が食肉の軟らかさに果たす役割、および加圧-加熱処理による食肉の軟化

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Author

    • Rusman ルスマン

Bibliographic Information

Title

Role of intramuscular connective tissue on meat tenderness and tenderization of meat by pressure-heat treatment

Other Title

筋肉内結合組織が食肉の軟らかさに果たす役割、および加圧-加熱処理による食肉の軟化

Author

Rusman

Author(Another name)

ルスマン

University

新潟大学

Types of degree

博士 (学術)

Grant ID

甲第2329号

Degree year

2004-09-30

Note and Description

博士論文

新潟大学

平成16年9月30日

新大院博(学)第157号

新大院博(学)甲第157号

5access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000335365
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000336281
  • Text Lang
    • eng
  • NDLBibID
    • 000008058217
  • Source
    • Institutional Repository
    • NDL ONLINE
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