Study on environmental harmony fermentation of L-lactic acid from fresh cassava roots (FCR) by Streptococcus bovis and high fermentative productivity Streptococcus bovisによる生キャッサバ(FCR)を利用した環境調和型L-乳酸発酵と発酵生産性向上に関する研究
この論文をさがす
著者
書誌事項
- タイトル
-
Study on environmental harmony fermentation of L-lactic acid from fresh cassava roots (FCR) by Streptococcus bovis and high fermentative productivity
- タイトル別名
-
Streptococcus bovisによる生キャッサバ(FCR)を利用した環境調和型L-乳酸発酵と発酵生産性向上に関する研究
- 著者名
-
Ghofar, Abdul
- 著者別名
-
ゴファル, アブドル
- 学位授与大学
-
東京農工大学
- 取得学位
-
博士 (工学)
- 学位授与番号
-
甲第482号
- 学位授与年月日
-
2006-09-20
注記・抄録
博士論文