Studies on volatile components of fishy odor in sardine (Sardinops melanostica) and effects of cooking マイワシ魚臭の揮発性成分および調理の効果に関する研究

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Author

    • 我如古, 菜月 ガネコ, ナツキ

Bibliographic Information

Title

Studies on volatile components of fishy odor in sardine (Sardinops melanostica) and effects of cooking

Other Title

マイワシ魚臭の揮発性成分および調理の効果に関する研究

Author

我如古, 菜月

Author(Another name)

ガネコ, ナツキ

University

奈良女子大学

Types of degree

博士 (生活環境学)

Grant ID

甲第387号

Degree year

2008-03-24

Note and Description

博士論文

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000439334
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000440674
  • Text Lang
    • eng
  • NDLBibID
    • 000009440460
  • Source
    • NDL ONLINE
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