Studies on lactic acid bacteria from traditional Mongolian dairy products and their functions as probiotics 伝統的モンゴル乳製品由来乳酸菌とプロバイオティクスとしての機能性に関する研究

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Author

    • 竹田, 志郎 タケダ, シロウ

Bibliographic Information

Title

Studies on lactic acid bacteria from traditional Mongolian dairy products and their functions as probiotics

Other Title

伝統的モンゴル乳製品由来乳酸菌とプロバイオティクスとしての機能性に関する研究

Author

竹田, 志郎

Author(Another name)

タケダ, シロウ

University

宮崎大学

Types of degree

博士 (農学)

Grant ID

農工総博甲第36号

Degree year

2012-03-23

Note and Description

博士論文

宮崎大学大学院農学工学総合研究科博士学位論文

4access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000560051
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000562258
  • Text Lang
    • eng
  • NDLBibID
    • 023849440
  • Source
    • Institutional Repository
    • NDL ONLINE
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