Comparative study of the analytical values and food composition table values of proteins and the proportions of their amino acid components in foods 食品中のたんぱく質及び、そのアミノ酸組成の割合の実測値と食品成分表値の比較検討

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著者

    • 三上, 恵里 ミカミ, エリ

書誌事項

タイトル

Comparative study of the analytical values and food composition table values of proteins and the proportions of their amino acid components in foods

タイトル別名

食品中のたんぱく質及び、そのアミノ酸組成の割合の実測値と食品成分表値の比較検討

著者名

三上, 恵里

著者別名

ミカミ, エリ

学位授与大学

弘前大学

取得学位

博士 (保健学)

学位授与番号

甲第1824号

学位授与年月日

2012-03-23

注記・抄録

博士論文

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000560087
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000562294
  • 本文言語コード
    • eng
  • NDL書誌ID
    • 023850961
  • データ提供元
    • NDL-OPAC
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