Modeling of thermal processing of anchovy packed in retort pouch パウチ詰めカタクチイワシの加熱加工工程のモデル化に関する研究

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Author

    • Llave Perez Yvan Antonio ラベ ペレス イヴァン

Bibliographic Information

Title

Modeling of thermal processing of anchovy packed in retort pouch

Other Title

パウチ詰めカタクチイワシの加熱加工工程のモデル化に関する研究

Author

Llave Perez Yvan Antonio

Author(Another name)

ラベ ペレス イヴァン

University

東京海洋大学

Types of degree

博士 (海洋科学)

Grant ID

甲第241号

Degree year

2012-03-22

Note and Description

博士論文

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000560710
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000562921
  • Text Lang
    • eng
  • NDLBibID
    • 023896932
  • Source
    • NDL ONLINE
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