科学的根拠に基づく健康食品素材の成分特性に応じた有用性評価に関する研究 : とくに難消化吸収性糖質およびハーブサプリメントについて Studies on scientific evidence-based usefulness assessment of health food materials with special reference of their ingredient characteristics : focusing on non-digestible and/or non-absorbable saccharides and on herbal supplements

この論文をさがす

著者

    • 山崎, 優子 ヤマザキ, ユウコ

書誌事項

タイトル

科学的根拠に基づく健康食品素材の成分特性に応じた有用性評価に関する研究 : とくに難消化吸収性糖質およびハーブサプリメントについて

タイトル別名

Studies on scientific evidence-based usefulness assessment of health food materials with special reference of their ingredient characteristics : focusing on non-digestible and/or non-absorbable saccharides and on herbal supplements

著者名

山崎, 優子

著者別名

ヤマザキ, ユウコ

学位授与大学

長崎県立大学

取得学位

博士(栄養学)

学位授与番号

乙第1号

学位授与年月日

2013-01-15

注記・抄録

博士論文

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000570954
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000573250
  • 本文言語コード
    • jpn
  • NDL書誌ID
    • 024464161
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
ページトップへ