Development of an evaluation system for chemical contaminant toxic risks and protective health effects of natural food components using epigenetic factors エピゲネチック因子を用いた化学物質毒性リスクおよび食品組成の健康影響に関する評価システムの開発

この論文をさがす

著者

    • 孫, 永琨 スン, ヨンクン

書誌事項

タイトル

Development of an evaluation system for chemical contaminant toxic risks and protective health effects of natural food components using epigenetic factors

タイトル別名

エピゲネチック因子を用いた化学物質毒性リスクおよび食品組成の健康影響に関する評価システムの開発

著者名

孫, 永琨

著者別名

スン, ヨンクン

学位授与大学

北海道大学

取得学位

博士(環境科学)

学位授与番号

甲第10873号

学位授与年月日

2013-03-25

注記・抄録

博士論文

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000571722
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000574024
  • 本文言語コード
    • eng
  • NDL書誌ID
    • 024611429
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
ページトップへ