Development of an evaluation system for chemical contaminant toxic risks and protective health effects of natural food components using epigenetic factors エピゲネチック因子を用いた化学物質毒性リスクおよび食品組成の健康影響に関する評価システムの開発

Author

    • 孫, 永琨 スン, ヨンクン

Bibliographic Information

Title

Development of an evaluation system for chemical contaminant toxic risks and protective health effects of natural food components using epigenetic factors

Other Title

エピゲネチック因子を用いた化学物質毒性リスクおよび食品組成の健康影響に関する評価システムの開発

Author

孫, 永琨

Author(Another name)

スン, ヨンクン

University

北海道大学

Types of degree

博士(環境科学)

Grant ID

甲第10873号

Degree year

2013-03-25

Note and Description

博士論文

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000571722
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000574024
  • Text Lang
    • eng
  • NDLBibID
    • 024611429
  • Source
    • NDL ONLINE
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