Studies on the α-amylase-inhibitory effects of chlorogenic acids from green coffee beans and anti-oxidative effects of coffee silverskin コーヒー生豆由来クロロゲン酸のα-アミラーゼ阻害効果およびコーヒーシルバースキンの抗酸化効果に関する研究

この論文をさがす

著者

    • 成田, 優作 ナリタ, ユウサク

書誌事項

タイトル

Studies on the α-amylase-inhibitory effects of chlorogenic acids from green coffee beans and anti-oxidative effects of coffee silverskin

タイトル別名

コーヒー生豆由来クロロゲン酸のα-アミラーゼ阻害効果およびコーヒーシルバースキンの抗酸化効果に関する研究

著者名

成田, 優作

著者別名

ナリタ, ユウサク

学位授与大学

京都大学

取得学位

博士(農学)

学位授与番号

乙第12747号

学位授与年月日

2013-03-25

注記・抄録

博士論文

各種コード

  • NII論文ID(NAID)
    500000572571
  • NII著者ID(NRID)
    • 8000000574882
  • 本文言語コード
    • eng
  • NDL書誌ID
    • 024652322
  • データ提供元
    • NDL ONLINE
ページトップへ