Studies on the α-amylase-inhibitory effects of chlorogenic acids from green coffee beans and anti-oxidative effects of coffee silverskin コーヒー生豆由来クロロゲン酸のα-アミラーゼ阻害効果およびコーヒーシルバースキンの抗酸化効果に関する研究

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Author

    • 成田, 優作 ナリタ, ユウサク

Bibliographic Information

Title

Studies on the α-amylase-inhibitory effects of chlorogenic acids from green coffee beans and anti-oxidative effects of coffee silverskin

Other Title

コーヒー生豆由来クロロゲン酸のα-アミラーゼ阻害効果およびコーヒーシルバースキンの抗酸化効果に関する研究

Author

成田, 優作

Author(Another name)

ナリタ, ユウサク

University

京都大学

Types of degree

博士(農学)

Grant ID

乙第12747号

Degree year

2013-03-25

Note and Description

博士論文

3access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000572571
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000574882
  • Text Lang
    • eng
  • NDLBibID
    • 024652322
  • Source
    • Institutional Repository
    • NDL ONLINE
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