Development of the rich bio-source in Asian traditional fermented foods : proteolytic properties and genomic characteristics of Bacillus subtilis and Bacillus amyloliquefaciens species アジアの伝統的発酵食品における豊富なバイオソースの開発 : Bacillus subtilis株とBacillus amyloliquefaciens株のタンパク質分解特性と遺伝的特徴

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Author

    • Han, Xujun カン, ショグン

Bibliographic Information

Title

Development of the rich bio-source in Asian traditional fermented foods : proteolytic properties and genomic characteristics of Bacillus subtilis and Bacillus amyloliquefaciens species

Other Title

アジアの伝統的発酵食品における豊富なバイオソースの開発 : Bacillus subtilis株とBacillus amyloliquefaciens株のタンパク質分解特性と遺伝的特徴

Author

Han, Xujun

Author(Another name)

カン, ショグン

University

岐阜大学

Types of degree

博士(農学)

Grant ID

甲第602号

Degree year

2013-03-13

Note and Description

博士論文

博士論文 (Doctoral dissertation)

6access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000587677
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000000590145
  • Text Lang
    • eng
  • NDLBibID
    • 026277585
  • Source
    • Institutional Repository
    • NDL ONLINE
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