Is the quality of sushi ruined by freezing raw fish and squid? : a randomized double-blind trial with sensory evaluation using discrimination testing 生の魚やイカを冷凍すると寿司の味は損なわれるか? : 識別テストを用いた官能評価のためのランダム化二重盲検試験
この論文にアクセスする
著者
書誌事項
- タイトル
-
Is the quality of sushi ruined by freezing raw fish and squid? : a randomized double-blind trial with sensory evaluation using discrimination testing
- タイトル別名
-
生の魚やイカを冷凍すると寿司の味は損なわれるか? : 識別テストを用いた官能評価のためのランダム化二重盲検試験
- 著者名
-
岩田, 健太郎
- 学位授与大学
-
神戸大学
- 取得学位
-
博士(医学)
- 学位授与番号
-
乙第3293号
- 学位授与年月日
-
2015-11-18
注記・抄録
目次
- 本文 (1コマ目)