Is the quality of sushi ruined by freezing raw fish and squid? : a randomized double-blind trial with sensory evaluation using discrimination testing 生の魚やイカを冷凍すると寿司の味は損なわれるか? : 識別テストを用いた官能評価のためのランダム化二重盲検試験

Author

    • 岩田, 健太郎

Bibliographic Information

Title

Is the quality of sushi ruined by freezing raw fish and squid? : a randomized double-blind trial with sensory evaluation using discrimination testing

Other Title

生の魚やイカを冷凍すると寿司の味は損なわれるか? : 識別テストを用いた官能評価のためのランダム化二重盲検試験

Author

岩田, 健太郎

University

神戸大学

Types of degree

博士(医学)

Grant ID

乙第3293号

Degree year

2015-11-18

Note and Description

Table of Contents

  1. 本文 (1コマ目)
112access

Codes

  • NII Article ID (NAID)
    500000993663
  • NII Author ID (NRID)
    • 8000001605338
  • DOI
  • Text Lang
    • eng
  • Source
    • NDL Digital Collections
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