Maternal consumption of Lactobacillus rhamnosus GG yogurt during pregnancy promotes bifidobacteria growth in intestinal microflora of infants 妊婦のLactobacillus rhamnosus GGヨーグルト摂取による乳児期早期の腸内Bifidobacterium属菌形成促進
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著者
書誌事項
- タイトル
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Maternal consumption of Lactobacillus rhamnosus GG yogurt during pregnancy promotes bifidobacteria growth in intestinal microflora of infants
- タイトル別名
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妊婦のLactobacillus rhamnosus GGヨーグルト摂取による乳児期早期の腸内Bifidobacterium属菌形成促進
- 著者名
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小峰, 由美子
- 学位授与大学
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東邦大学
- 取得学位
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博士(医学)
- 学位授与番号
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乙第2811号
- 学位授与年月日
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2014-08-26
注記・抄録
主査 : 舘田一博 / タイトル : Maternal consumption of Lactobacillus rhamnosus GG yogurt during pregnancy promotes bifidobacteria growth in intestinal microflora of infants /著者 : Yumiko Komine, Misa Watanabe, Takehiko Soutome, Koichi Uchino, Takako Uchino, Tsutomu Saji /掲載誌 : 東邦医学会雑誌 /巻号・発行年等 : 61(1):3-12, 2014 /本文ファイル: 出版者版 /
NII論文ID : 120005387701
医中誌ID : 2014232992
identifier:https://mylibrary.toho-u.ac.jp/webopac/TD37266767
主査 : 舘田一博 / タイトル : Maternal consumption of Lactobacillus rhamnosus GG yogurt during pregnancy promotes bifidobacteria growth in intestinal microflora of infants /著者 : Yumiko Komine, Misa Watanabe, Takehiko Soutome, Koichi Uchino, Takako Uchino, Tsutomu Saji /掲載誌 : 東邦医学会雑誌 /巻号・発行年等 : 61(1):3-12, 2014 /