Comprehensive reviews in food science and food safety

書誌事項

Comprehensive reviews in food science and food safety

Institute of Food Technologists, [2002-

機械可読データファイル(リモートファイル)

タイトル別名

Compr. rev. food sci. food saf

Comprehensive reviews in food science and food safety

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

Summary: Focuses on coverage of a narrowly defined topic on any food science or food safety aspect, including nutrition, engineering, microbiology, sensory evaluation, physiology, genetics, economics, regulations, and history

Mode of access: World Wide Web

HTTP:URL=http://www.blackwell-synergy.com/loi/crfs

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    AA12190565
  • ISSN
    15414337
  • LCCN
    2002214625
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    [Chicago, Ill.]
  • 出版状況
    刊行中
  • 刊行頻度
    季刊 (年4回刊)
  • 定期性
    定期
  • 逐次刊行物のタイプ
    定期刊行物
  • CODEN
    CRFSBJ
  • リンク
ページトップへ