Food additives & contaminants. Part A, Chemistry ・ analysis ・ control ・ exposure & risk assessment

著者

    • International Society for Mycotoxicology

書誌事項

Food additives & contaminants. Part A, Chemistry ・ analysis ・ control ・ exposure & risk assessment

Taylor & Francis, 2008-

  • Vol. 25, no. 1 (Jan. 2008)-

タイトル別名

Food Addit Contam Part A Chem Anal Control Expo Risk Assess

Food additives and contaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposure and risk assessment

大学図書館所蔵 件 / 6

この図書・雑誌をさがす

注記

Title from cover

継続前誌:1件

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    AA12380072
  • ISSN
    19440049
  • LCCN
    2008229352
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Abingdon, Oxon, U.K.
  • 出版状況
    刊行中
  • 刊行頻度
    月刊
  • 定期性
    定期
  • 逐次刊行物のタイプ
    定期刊行物
  • 雑誌変遷マップID
    41926700
ページトップへ