調理食品と技術 : 日本調理食品研究会誌Prepared foods and technology

Author(s)

    • 日本調理食品研究会 ニホン チョウリ ショクヒン ケンキュウカイ

Bibliographic Information

調理食品と技術 : 日本調理食品研究会誌 = Prepared foods and technology

日本調理食品研究会 [編] = the Japanese Society of Prepared Foods and Technology

日本調理食品研究会, [1995]-

  • 1巻1号 (1995)- = 通巻1号 (1995)-

Title Transcription

チョウリ ショクヒン ト ギジュツ : ニホン チョウリ ショクヒン ケンキュウカイシ

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Details

  • NCID
    AA12524445
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    大阪
  • Publication Status
    Currently Published Status
  • Frequency
    Quarterly
  • Regularity
    Regular
  • Type of Continuing Resource
    Periodical
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