月刊食堂 : cooking, service & management
Author(s)
Bibliographic Information
月刊食堂 : cooking, service & management
柴田書店, 1961.8-
- 1巻1号 ( [昭36.8] )-
- Other Title
-
The Food service management
- Title Transcription
-
ゲッカン ショクドウ
Access to Electronic Resource 478 items
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
-
Limited
Available at / 22 libraries
-
法政大学 イノベーション・マネジメント研究センター1969-1992
9(11-12),
10(1-9, 11-13), 11(1-8, 10-12, 14), 12(1-10, 12-13), 13, 14(1-9, 11-12), 15(1-4, 6-11, 13), 16-17, 18(6, 8-11), 19(6-12), 20-27, 31-32 OPAC
-
Miyagi University Taiwa Campus Library1995-2008
35-36,
37(5-12), 38, 39(1-5, 7-12), 40(1-2, 4-12), 41-47, 48(1-5) -
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
45巻1号 (2005.1)には通巻529号の表示あり
出版者変更: フード・ビジネス (<45巻1号 (2005.1)>-)
発売元: 柴田書店 (<45巻1号 (2005.1)>-)
50巻は2010年と2011年に重複して発行
通巻592-599号は重複して発行:50巻4号通巻592号(2010.4)-50巻11号通巻599号(2010.11), 49巻12号通巻592号(2010.12)-50巻7号通巻599号(2011.7)
誤植: 50巻1号通巻593号に50巻1号通巻592号, 50巻2号通巻594号に50巻2号通巻593号