First supplement to McCance and Widdowson's The composition of foods : amino acids, mg per 100 g food, fatty acids, g per 100 g food

書誌事項

First supplement to McCance and Widdowson's The composition of foods : amino acids, mg per 100 g food, fatty acids, g per 100 g food

by A. A. Paul, D. A. T. Southgate, and J. Russell

H. M. Stationery Off. , Elsevier/North-Holland Biomedical Press , sole distributors for the USA and Canada Elsevier/North-Holland, 1980

大学図書館所蔵 件 / 4

この図書・雑誌をさがす

注記

Bibliography: p. 5

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA01068648
  • ISBN
    • 0444802207
  • LCCN
    80012283
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London,Amsterdam ; New York,New York
  • ページ数/冊数
    viii, 112 p.
  • 大きさ
    25 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ