Technology of cereals : an introduction for students of food science and agriculture

書誌事項

Technology of cereals : an introduction for students of food science and agriculture

N.L. Kent

(Pergamon international library of science, technology, engineering and social studies)

Pergamon, 1983

3rd ed

  • : pbk.

大学図書館所蔵 件 / 5

この図書・雑誌をさがす

注記

Revised ed. of: Technology of cereals with special reference to wheat. 2nd ed. 1975

Includes bibliographies and index

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA06767462
  • ISBN
    • 008029801X
    • 0080298001
  • LCCN
    82018038
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Oxford [Eng.] ; New York
  • ページ数/冊数
    x, 221 p.
  • 大きさ
    26 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ