Plant polyphenols : vegetable tannins revisited

書誌事項

Plant polyphenols : vegetable tannins revisited

Edwin Haslam

(Chemistry and pharmacology of natural products)

Cambridge University Press, 1989

大学図書館所蔵 件 / 19

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographies and indexes

内容説明・目次

内容説明

This is a detailed survey of the chemical properties of plant polyphenols (vegetable tannins) and the distinctive properties and characteristics which underlie their application in food and agriculture, ecology, wine ageing and leather technology.

目次

  • Polyphenols - vegetable tannins
  • proanthocyanidins
  • condensed proanthocyanidins
  • gallic acid metabolism
  • polyphenol complexation
  • astringency.

「Nielsen BookData」 より

関連文献: 1件中  1-1を表示

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA0732945X
  • ISBN
    • 0521321891
  • LCCN
    88023313
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Cambridge ; New York
  • ページ数/冊数
    x, 230 p.
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ