Sensory analysis of foods

書誌事項

Sensory analysis of foods

edited by J.R. Piggott

Elsevier Applied Science , Sole distributor in the USA and Canada, Elsevier Science Pub., 1988

2nd ed

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注記

Includes bibliographies and index

内容説明・目次

目次

The sense of taste (K-H Plattig). The sense of smell (J A Maruniak). Texture perception and measurement (J G Brennan). Colour vision and appearance measurement (D B MacDougall). Sensory difference testing and the measurement of sensory discriminability (J E R Frijters). Scaling and ranking methods (D G Land and R Shepherd). Current practice and application of descriptive methods (J J Powers). Consumer studies of food habits (H L Meiselman). Statistical analysis of sensory data (G L Smith). Preference mapping and mulitdimensional scaling (H J H MacFie and D M H Thomson). Index.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA07753088
  • ISBN
    • 1851662316
  • LCCN
    88021685
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London ; New York,New York, NY, USA
  • ページ数/冊数
    x, 426 p.
  • 大きさ
    23 cm
  • 分類
  • 件名
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