Milk products and eggs : fourth supplement to McCance and Widdowson's The composition of foods

書誌事項

Milk products and eggs : fourth supplement to McCance and Widdowson's The composition of foods

B. Holland, I.D. Unwin and D.H. Buss

The Royal Society of Chemistry and Ministry of Agriculture, Fisheries and Food, c1989

大学図書館所蔵 件 / 7

この図書・雑誌をさがす

内容説明・目次

内容説明

Milk Products and Eggs lists 335 foods and extend both the number of foods and nutrients covered in corresponding food group in The Composition of Foods.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA10170088
  • ISBN
    • 0851863663
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Cambridge
  • ページ数/冊数
    ix, 146 p.
  • 大きさ
    25 cm
ページトップへ