書誌事項

The raw and the cooked

Claude Lévi-Strauss ; translated from the French by John and Doreen Weightman

(Introduction to a science of mythology, 1)

J. Cape, 1970, c1969

タイトル別名

Le cru et le cuit

この図書・雑誌をさがす
注記

English translation first published: New York : Harper & Row, 1969

Originally published as: Le cru et le cuit. Paris : Plon, 1964

Bibliography: p. 361-370

関連文献: 1件中  1-1を表示
詳細情報
  • NII書誌ID(NCID)
    BA12315330
  • ISBN
    • 0224618687
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    fre
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    387 p., [4] p. of plates
  • 大きさ
    24 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ