Longman food science handbook : food, its components, nutrition preparation and preservation

書誌事項

Longman food science handbook : food, its components, nutrition preparation and preservation

Nicholas Light

Longman , York Press, 1991

タイトル別名

Longman food science handbook

大学図書館所蔵 件 / 3

この図書・雑誌をさがす

内容説明・目次

内容説明

Ideal for both quick reference and detailed study, the subject areas covered include: chemistry; cells and respiration; food poisoning and food spoilage; metabolism and energy; vitamins; energy; food quality; processing; dairy products and eggs.

目次

  • Chemistry
  • cells and respiration
  • food poisoning and food spoilage
  • metabolism and energy
  • vitamin, vitamins, energy, food quality
  • processing and dairy products and eggs.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA19655155
  • ISBN
    • 0582088151
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Essex,Beirut
  • ページ数/冊数
    184 p.
  • 大きさ
    20 cm
  • 分類
ページトップへ