Mycorrhiza : structure, function, molecular biology, and biotechnology

書誌事項

Mycorrhiza : structure, function, molecular biology, and biotechnology

A. Varma, B. Hock (eds.)

Springer-Verlag, c1995

  • : Berlin
  • : New York

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注記

Includes bibliographical references (p. 728-747) and index

内容説明・目次

内容説明

Mycorrhizas are symbioses between fungi and the roots of higher plants. More than 90% of all plant species have the potential to form such associations, which are often essential for optimal plant growth and productivity. Leading experts cover aspects of - structure and function; - molecular biology; - biotechnological applications; - ecophysiology; - systematics.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA24998117
  • ISBN
    • 3540585257
    • 0387585257
  • LCCN
    95001417
  • 出版国コード
    gw
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Berlin ; Tokyo
  • ページ数/冊数
    xvi, 747 p.
  • 大きさ
    25 cm
  • 分類
  • 件名
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