Glucose syrups : science and technology

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Glucose syrups : science and technology

edited by S.Z. Dziedzic and M.W. Kearsley

Elsevier Applied Science Publishers, c1984

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注記

Includes bibliographies and index

収録内容

  • Glucose syrups / G. Tegge
  • The enzymic production of glucose syrups / P.D. Fullbrook
  • Production of hydrogenated glucose syrups and some aspects of their use / F. Verwaerde and P.J. Sicard
  • Physico-chemical properties of glucose syrups / S.Z. Dziedzic and M.W. Kearsley
  • Physiological aspects of glucose syrups and related carbohydrates / R.H.P. Lian-Loh
  • Analysis and characterisation of glucose syrups / D.J. Folkes and A. Brookes
  • Use of glucose syrups in the food industry / M. McDonald

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA25271737
  • ISBN
    • 0853342997
  • LCCN
    85211855
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London ; New York
  • ページ数/冊数
    x, 276 p.
  • 大きさ
    23 cm
  • 分類
  • 件名
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