M.F.K. Fisher's translation of The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy

書誌事項

M.F.K. Fisher's translation of The physiology of taste, or, Meditations on transcendental gastronomy

by Jean Anthelme Brillat-Savarin

(Borzoi books)

Knopf, 1971, c1949

タイトル別名

Brillat-Savarin's The physiology of taste

Physiologie du goût

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注記

Translation of Physiologie du goût

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詳細情報
  • NII書誌ID(NCID)
    BA26196003
  • ISBN
    • 0394473434
  • LCCN
    74163132
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    fre
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    xvi, 443 p.
  • 大きさ
    25 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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