The basic gourmet : 100 foolproof recipes and essential techniques for the beginning cook

著者
    • Morgan, Diane
    • Eccless, Pavlina
書誌事項

The basic gourmet : 100 foolproof recipes and essential techniques for the beginning cook

by Diane Morgan ... [et al.] ; photographs by Pavlina Eccless

Chronicle Books, c1995

この図書・雑誌をさがす
注記

Includes index

内容説明・目次

内容説明

A comprehensive cookbook and kitchen guide for beginners offers advice on such fundamentals as buying cookware and understanding culinary terms, and offers easy-to-make recipes for a basic repertoire of soups, salads, pasta, seafood, meat and more. IP.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報
  • NII書誌ID(NCID)
    BA27613354
  • ISBN
    • 0811804763
  • LCCN
    94018470
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    San Francisco
  • ページ数/冊数
    147 p.
  • 大きさ
    21 x 23 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ