Pig production
著者
書誌事項
Pig production
(World animal science, C . Production-system approach ; 10)
Elsevier, 1996
大学図書館所蔵 全11件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
Includes bibliographical references and index
内容説明・目次
内容説明
In this volume the principles and practices of pig breeding, feeding and management are presented by world leaders in each area of technology. They describe the developments in technology that have enabled and supported enormous changes in global pig meat production. This volume captures the global perspective for pig meat in a rapidly changing world and is written primarily for use by people who have a specialist interest in animal production: research scientists, teachers, students, as well as policy makers,extension officers and consultants. The information presented covers systems and principles of world-wide interest, as is the case with other volumes in the series.
目次
General Preface. Preface to Volume C10. Chapter 1. Introduction to Pig Production (M.R. Taverner, A.C. Dunkin). Chapter 2. Meat Quality (P. Barton-Gade). Chapter 3. Genetic Improvement (F.W. Nicholas, A.J. Webb). Chapter 4. Reproduction (P.E. Hughes, G.P. Pearce, P.H. Hemsworth). Chapter 5. Lactation (P.E. Hartmann, P.E. Hughes). Chapter 6. Management of the Nursing Sow and Her Litter (P. English, S. Edwards). Chapter 7. Principles of Pig Nutrition (P.J. Moughan, W.C. Smith). Chapter 8. Nutrition and Feeding of Breeding Stock (W.H. Close, B.P. Mullan). Chapter 9. Pig Health Management and Disease (M.R. Wilson, R.M. Friendship). Chapter 10. Enterprise Management (J.E. Riley). Chapter 11. Intensive Production Systems (G.M. Cronin). Chapter 12. Pig Production in Western Europe (A. Aumaitre). Chapter 13. Pig Production in North America (W.G. Pond, F.X. Aherne). Chapter 14. Pig Production in Eastern Europe (H. Pfeiffer, E.A. Taverner). Chapter 15. Pig Production in China (Chen Runsheng). List of contributors. Subject index.
「Nielsen BookData」 より