The complete guide to food allergy and intolerance

書誌事項

The complete guide to food allergy and intolerance

Jonathan Brostoff and Linda Gamlin

Bloomsbury, 1992

New ed

大学図書館所蔵 件 / 3

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes index

内容説明・目次

内容説明

Common foods can cause a wide range of health problems, from migraine and fatigue to diarrhoea and joint pains. This revised guide is designed to help you back to the best of health by taking you step-by-step through the complexities of an elimination diet.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA29119315
  • ISBN
    • 0747515107
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    358 p.
  • 大きさ
    20 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ