料理の色と形 : 四季の盛りつけ : 器との調和を考え、美しく盛るコツ、料理のつくり方つき

Bibliographic Information

料理の色と形 : 四季の盛りつけ : 器との調和を考え、美しく盛るコツ、料理のつくり方つき

辻嘉一

(暮しの設計, 171号)

中央公論社, 1986.8

Other Title

四季の盛りつけ料理の色と形 : 辻留 : 辻嘉一

Title Transcription

リョウリ ノ イロ ト カタチ : シキ ノ モリツケ : ウツワ トノ チョウワ オ カンガエ ウツクシク モル コツ リョウリ ノ ツクリカタ ツキ

Available at  / 7 libraries

Search this Book/Journal

Note

"第24巻第4号"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA30348987
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    176p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top