最新栄養学 : 専門領域の最新情報
Author(s)
Bibliographic Information
最新栄養学 : 専門領域の最新情報
建帛社, 1997.5
第7版
- Other Title
-
Present knowledge in nutrition
- Title Transcription
-
サイシン エイヨウガク : センモン リョウイキ ノ サイシン ジョウホウ
Available at / 173 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.55/Sa22101015739
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
原書第7版の翻訳
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 1 エネルギー
- 2 主要栄養素
- 3 脂溶性ビタミン
- 4 水溶性ビタミン
- 5 主要なミネラル
- 6 微量ミネラル
- 7 特殊栄養
- 8 慢性疾患
- 9 栄養状態の評価
- 10 特別テーマ
- 11 今後の展開
by "BOOK database"