Bibliographic Information

最新栄養学 : 専門領域の最新情報

Ekhard E. Ziegler, L.J. Filer, Jr. [編] ; 木村修一, 小林修平訳監修 ; 五十嵐脩 [ほか] 翻訳編集

建帛社, 1997.5

第7版

Other Title

Present knowledge in nutrition

Title Transcription

サイシン エイヨウガク : センモン リョウイキ ノ サイシン ジョウホウ

Available at  / 173 libraries

Note

原書第7版の翻訳

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 エネルギー
  • 2 主要栄養素
  • 3 脂溶性ビタミン
  • 4 水溶性ビタミン
  • 5 主要なミネラル
  • 6 微量ミネラル
  • 7 特殊栄養
  • 8 慢性疾患
  • 9 栄養状態の評価
  • 10 特別テーマ
  • 11 今後の展開

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA3085762X
  • ISBN
    • 476796072X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    viii, 648p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top