たのしい料理
Author(s)
Bibliographic Information
たのしい料理
新日本出版社, 1990.1
- Title Transcription
-
タノシイ リョウリ
Available at / 3 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- たまごの料理(チーズいりスクランブルエッグ;目玉焼き;カレーたまご)
- 肉・魚の料理(ブタ肉のしょうが焼き;ロールドポーク;キャベツのだんだんがさね ほか)
- ごはん料理(シメジごはん;タケノコごはん;肉どん ほか)
- みそ汁・スープ(みそ汁;ぶた汁;コーンスープ ほか)
- 野菜の料理(コーンキャベツ;トマトサラダ;インディアンサラダ;中国風サラダ)
- パン・スナック(ミニドッグ;かんたんピザ;ツナドッグ ほか)
by "BOOK database"