Bibliographic Information

肉・卵

浅田峰子[著]

(食材別家庭料理基本ブック)

雄鶏社, 1996.9

Title Transcription

ニク タマゴ

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 豚肉
  • 豚内臓
  • 牛肉
  • 牛内臓
  • 鶏肉
  • 羊肉
  • 七面鳥
  • 合い鴨
  • ハム
  • ベーコン
  • コンビーフ
  • ソーセージ

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA31301162
  • ISBN
    • 4277661246
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top