果実における多糖の蓄積・分解と水の流入低下が糖濃度の増加に及ぼす影響

Bibliographic Information

果実における多糖の蓄積・分解と水の流入低下が糖濃度の増加に及ぼす影響

研究代表者崎山亮三

崎山亮三, 1997.2

Other Title

平成5年度〜平成7年度科学研究費補助金(一般研究(B))研究成果報告書

Title Transcription

カジツ ニ オケル タトウ ノ チクセキ ブンカイ ト ミズ ノ リュウニュウ テイカ ガ トウ ノウド ノ ゾウカ ニ オヨボス エイキョウ

Available at  / 2 libraries

Search this Book/Journal

Details

  • NCID
    BA31308605
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [東京]
  • Pages/Volumes
    3,191p
  • Size
    30cm
Page Top